Van 26 mei t/m 6 juni zijn we op vakantie geweest in Goldegg, Oostenrijk. Natuurlijk is Hayley mee geweest! Ondanks een aantal zeer verontwaardigde blikken over het feit dat ze de kofferbak dit keer moest delen met een aantal tassen, is de reis weer harstikke goed gegaan. Ze heeft heerlijk liggen slapen, beetje rondkijken naar de omgeving en natuurlijk regelmatig buiten rennen tijdens de stops. En op z'n tijd natuurlijk een lekkere snack. Alle foto's zijn weer te vergroten door er op te klikken.

Eerst met Marco een helling opgeklommen. En vervolgens even op de uitkijk staan. Het lijkt wel een scene uit The Lion King.

En ja, dan is het weer hoog tijd voor een mooie stok....

 

Zwemmen in een koud riviertje. Voor de zekerheid wel even de lange lijn eraan!


Met de baasjes naar de Liechtensteinklamm. Best wel eng dat snelstromende water en het vele lawaai daarbij. Bij de uitgang waterdrinken, maar waar is die bak nou voor nodig? Zo de straal opslurpen is veel leuker!!!

Tijdens een autoritje even poseren in de alpenweide


 

Het is zomer, maar toch valt er sneeuw. Hayley vind het allemaal best, sneeuwballen vangen en rennen in de sneeuw. Wat wil je nog meer?

 

Even vechten met Marco!

Spelen met de fonteinen in Salzburg met heel veel bekijks. Er werden de nodige foto's en video-opnamen gemaakt!

De watervallen bij Krimml. Toch wel een hele klim voor die korte pootjes. We hebben het dus maar bij een kort stukje gehouden

 

Hayley vind het super om in het hoge gras rond te springen. Met al die paarde- en boterbloemen komt ze er helemaal onder de gele vlekken uit!

 

Lekker spelen in de sneeuw langs de Grossglockner Strasse.

Rennen in het bos


   

  

horizontal rule